ΑΡΧΕΙΟ

28 Δεκεμβρίου 2019



Εμφάνιση του σχολείου μας
με το Μουσικό Συγκρότημα
«The P.A.G.S»
σε Πρωτοχρονιάτικη εκδήλωση
με την ΕΤΑΚ Καστοριάς
και το Κέντρο Συμβουλευτικής Δήμου Καστοριάς.


     Η εκδήλωση διενεργήθηκε στο πλαίσιο των διήμερων εκδηλώσεων με τίτλο «Ο Δρόμος του Άι-Βασίλη» που διοργάνωσαν από κοινού με τους καταστηματάρχες του Εμπορικού Κέντρου Καστοριάς, το Εθελοντικό Τμήμα Αντιμετώπισης Καταστροφών Καστοριάς, η εθελοντική ομάδα «Δήμιοι», το Κέντρο Συμβουλευτικής Γυναικών Καστοριάς και οι Πρόσκοποι της περιοχής μας σε συνεργασία με το Μουσικό Σχολείο Καστοριάς.

     Η συγκεκριμένη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την πρώτη ημέρα των διήμερων εκδηλώσεων, στις 28 Δεκεμβρίου στον χώρο του Εμπορικού Κέντρου Καστοριάς.

     Δρομείς και περιπατητές ξεκίνησαν τον αθλητικό, εορταστικό περίπατο 3χλμ με σκοπό να φτάσουν στο …εργοστάσιο του Άη-Βασίλη και να μεταφέρουν τα δώρα στο Ταχυδρομείο. Η αφετηρία και ο τερματισμός έγινε ακριβώς απέναντι από το Εμπορικό Κέντρο όπου τους περίμενε το Μουσικό Συγκρότημα «The P.A.G.S».

     Το συγκρότημα «The P.A.G.S» αποτελείται από τέσσερεις μαθητές του σχολείου μας και δημιουργήθηκε μέσα στο σχολείο υπό την επίβλεψη και καθοδήγηση του καθηγητή Ευρωπαϊκών Θεωρητικών κ. Κ. Ταμβάκη. Το πρόγραμμα που παρουσίασαν περιλάμβανε εορταστικά τραγούδια, διασκευές γνωστών, αγαπημένων, ξένων και Ελληνικών τραγουδιών και τραγούδια που από μόνοι τους συνέθεσαν και έλαβαν το θερμό χειροκρότημα του κοινού!

     Για να γίνει εφικτή αυτή η δράση, τα μέλη του συγκροτήματος μαζί με τον υπεύθυνο καθηγητή, συναντήθηκαν από νωρίς το πρωί, προκειμένου να μεταφερθεί και να στηθεί ο απαραίτητος ηχητικός εξοπλισμός. Η όρεξη των μαθητών ήταν τέτοια ώστε κανείς τους δεν ένιωσε το κρύο των -2 βαθμών Κελσίου που επικρατούσε εκείνη την ημέρα!

     Στο τέλος δόθηκαν σε όλους τους συμμετέχοντες σκουφάκια του Άι-Βασίλη και ...λαχταριστά μετάλλια, ενώ υπήρχαν νόστιμες εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους.

     Επίσης οι μικροί μας φίλοι είχαν τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε παιχνίδια και happenings που διοργάνωσαν οι Πρόσκοποι.

     Ήταν μια όμορφη ημέρα, γεμάτη εκπλήξεις και ευχόμαστε να επαναληφθεί!

     Η συμμετοχή του Μουσικού Σχολείου Καστοριάς συνεχίστηκε και την δεύτερη ημέρα και μπορείτε να διαβάσετε στο επόμενο άρθρο.

     Χρόνια πολλά και καλή Χρονιά σε όλους!