ΑΡΧΕΙΟ

20 Δεκεμβρίου 2019



Συμμετοχή του σχολείου μας
με το Ευρωπαϊκό Μουσικό Σύνολο
σε κοινή Χριστουγεννιάτικη γιορτή
με το 10ο Δημοτικό Σχολείο Καστοριάς.


     Στις 20-12-2019 το σχολείο μας με το Ευρωπαϊκό Μουσικό Σύνολο (Ν.Ο.Ε.Μ.Δ.) υπό τη διεύθυνση του καθηγητή Ευρωπαϊκών Θεωρητικών κ. Κωνσταντίνου Ταμβάκη πραγματοποίησε κοινή Χριστουγεννιάτικη γιορτή με το 10ο Δημοτικό Σχολείο Καστοριάς, στην αίθουσα τελετών του Δημοτικού σχολείου.

     Η σύμπραξη με σχολεία της Α΄/θμιας εκπαίδευσης δείχνει την εξωστρέφεια του σχολείου μας και πιστεύουμε ότι οι εκδηλώσεις συνεργασίας έχουν στόχο την καλλιέργεια της σύμπνοιας και την ενίσχυση της εξωστρέφειας που είναι ένας από τους βασικούς σκοπούς ύπαρξης ενός Μουσικού Σχολείου. Ειδικά τη Χριστουγεννιάτικη περίοδο όλοι μας αποζητούμε εκδηλώσεις αγάπης, αλληλεγγύης και συνύπαρξης.

     Το σχολείο γέμισε από βιολιά, σαξόφωνα, κλαρινέττα, φλάουτα, ακορντεόν, μεταταλόφωνα, μπάσα, ευφώνια, τρομπέτες και κιθάρες, ενώ η πολυφωνική χορωδία μας, έδωσε τον καλύτερό της εαυτό για αυτή τη γιορτή! Ήταν πραγματικά μια πολύ ενδιαφέρουσα εμπειρία για τους συμμετέχοντες αλλά και για το κοινό που μας αγκάλιασε από την πρώτη κι όλας νότα και μας έκανε να αισθανθούμε όμορφα και ζεστά!
     Η διοργάνωση ήταν τέλεια σε όλους τους τομείς και η αίθουσα ήταν κατάμεστη από κόσμο ενώ το χειροκρότημα ήταν η καλύτερη ανταμοιβή για όλους μας.

     Θερμές ευχαριστίες στον Διευθυντή του 10ου Δημοτικού Σχολείου κ. Γεώργιο Μασλάρη και όλους τους εμπλεκόμενους δασκάλους, για την φιλοξενία, τη διακόσμηση, την βοήθεια στην προετοιμασία της αίθουσας, τη σκηνοθεσία της γιορτής, τον χρόνο που διέθεσαν και την ανεκτίμητη βοήθεια στο «κουβάλημα» των απαραίτητων ηχητικών συστημάτων.

     Ευχαριστούμε το 10 Δημοτικό Σχολείο Καστοριάς για την άψογη συνεργασία και ευελπιστούμε σε νέες συνεργασίες στο μέλλον.