ΑΡΧΕΙΟ

14 Δεκεμβρίου 2019



Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση
από το Ευρωπαϊκό Μουσικό Σύνολο του σχολείου μας
σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Αθανάσιος Χριστόπουλος».


     Το Ευρωπαϊκό Μουσικό Σύνολο του Μουσικού Σχολείου Καστοριάς Ν.Ο.Ε.Μ.Δ. υπό την διεύθυνση του καθηγητή Ευρωπαϊκών Θεωρητικών κ. Κ. Ταμβάκη, έψαλλε τα κάλαντα και Χριστουγεννιάτικα τραγούδια σε μια κοινή εκδήλωση με τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Αθανάσιος Χριστόπουλος» στην αίθουσα εκδηλώσεων του συλλόγου στην πλατεία Ομονοίας.

     Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του γενικότερου προγράμματος εορταστικών δράσεων του Συλλόγου. Στις 14 Δεκεμβρίου 2019 στην εκδήλωση με τίτλο «Γιορτές του Κόσμου» ακούστηκαν «Γιορτινές Ιστορίες και Παραμύθια από διάφορες χώρες», ετοιμάστηκαν και προσφέρθηκαν εδέσματα με «Συνταγές από όλο τον κόσμο» και ακούστηκαν Χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

     Το Ευρωπαϊκό Μουσικό Σύνολο του Μουσικού Σχολείου Καστοριάς με την πολυφωνική χορωδία και τη συμφωνική ορχήστρα του, εκτέλεσε Ελληνικά και ξένα Χριστουγεννιάτικα τραγούδια. Ο συνδυασμός των χάλκινων και των ξύλινων πνευστών μαζί με τα βιολιά, το πιάνο, το μετταλόφωνο, τα ακορντεόν, το μπάσο, τις κιθάρες και τη χορωδία, δημιούργησε ένα όμορφο εορταστικό κλίμα το οποίο θα μείνει αξέχαστο.

     Ευχαριστούμε τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Αθανάσιος Χριστόπουλος» και ευχόμαστε να γίνονται πάντα τέτοιες επιτυχημένες συνεργασίες!