ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Μουσικό Σχολείο Καστοριάς

13 Μαΐου 2018     Όμορφη και συγκινητική η συμμετοχή του Μουσικού Σχολείου Καστοριάς στην 3η Χορωδιακή Συνάντηση του Πολιτιστικού Συλλόγου "Ο ΣΩΤΗΡΑΣ" στην Πτολεμαΐδα στις 13 Μαΐου 2018 με αφορμή την Γιορτή της Μητέρας!

     Όμορφη και συγκινητική η συμμετοχή του Μουσικού Σχολείου Καστοριάς στην 3η Χορωδιακή Συνάντηση του Πολιτιστικού Συλλόγου "Ο ΣΩΤΗΡΑΣ" στην Πτολεμαΐδα στις 13 Μαΐου 2018 με αφορμή την 'Γιορτή της Μητέρας"!!!

     Οι χορωδίες των τεσσάρων Μουσικών Σχολείων της Δυτικής Μακεδονίας τραγούδησαν για την μητέρα, στην εκδήλωση που διοργάνωσε, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πτολεμαΐδας « Ο Σωτήρας», στο κατάμεστο Αμφιθέατρο του Ξενοδοχείου « Παντελίδης» στην Πτολεμαΐδα.

     "Εμείς δεν τραγουδάμε αδελφέ μου για να ξεχωρίσουμε από τον κόσμο! Εμείς τραγουδάμε για να σμίξουμε τον κόσμο"! Αυτοί οι στίχοι του Γιάννη Ρίτσου από το ¨Καπνισμένο Τσουκάλι¨, ένωσαν χθες το βράδυ τα τέσσερα Μουσικά Σχολεία της Δυτικής Μακεδονίας.

     Μια πολύ όμορφη εκδήλωση από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πτολεμαΐδας "Ο ΣΩΤΗΡΑΣ" αφιερωμένη στη γιορτή της Μητέρας. Το Μουσικό Σχολείο Καστοριάς συμμετείχε σ' αυτή τη συγκινητική γιορτή και όλοι οι μαθητές μας αφιέρωσαν πέντε τραγούδια στις καταπληκτικές αυτές γυναίκες, τις πρωταγωνίστριες της ζωής τους, τις μανάδες τους!

     Μαζί τους ήταν οι καθηγητές τους που τους συνόδεψαν: Ο Αχιλλέας Ταμπούρης στο βιολί, ο Γιώργος Ηλιάδης στον ταμπουρά, ο Κώστας Ισπόγλου στο μπουζούκι και ο Ντίνος Ταμβάκης στο πιάνο και Μαέστρος της Ορχήστρας και της Χορωδίας του σχολείου. "Χρόνια Πολλά " σε όλες τις Μητέρες!